CarsOnTheWeb postaje jedan od najvećih portala sa 100.000 rabljenih automobila u web prodaji!

 

 

 

 

 

 

Popularna web stranica za aukcije rabljenih europskih  automobila CarsOnTheWeb, najavljuje svoj petogodišnji plan porasta ponude te će sa sadašnjih 40.000 vozila godišnje narasti na 100.000 automobila u ponudi. To su im omogućili novi ulagaći, dva nizozemska investicijska fonda: Vortex Capital Parners i ABN Amro Participates koji su uložili ne samo financije nego će raditi i na konstantnom tehnološkom napretku. 

 

Johan Mayssen, Predsjednik Uprave COTW-a kaže da imaju sve što im je potrebno da ostvare planove, ne samo dobar strateški plan nego i financijsku podršku te ekspertizu da ostvare cilj utrosturčenja broja automobila. Plan nove uprave je baziran na dva glavna elementa. Prvi je ekspanzija na postojećim tržištima, a zatim i širenje na internacionalna. Drugi cilj je inzistiranje na izvrsnosti servisa poslovanja. Pod time se prvenstveno podrazumijeva da će internet prodaja postati jednostavija za korištenje krajnjim kupcima. S obzirom da se na platformi dnevno nađe između 2.000 do 4.000 automobila u konstantnom porastu; jedno od najvažnijih područja inovacije bit će efektivnije tj. lakše snalaženje među podacima, aukcijama i automobilim.

Vizija COTW-a je spojiti kupca s pravim vozilom za njega i obrnuto, da pravi automobil pronađe svog idealnog kupca.

Već u prvom kvartalu 2017. godine, kompletno će obnoviti web platformu, tako da će klijenti CarsOnTheWeb-a dobiti jednostavniji i korisniku pristupačniji sistem za korištenje. 

Također najavljuju da će već od ove, 2017. godine, ostvariti suradnju s novim industrijskim partnerima. Osim Belgije, Nizozemske, Njemačke, Italije i Francuske, gdje već uspješno posluju, započeli su suradnju s tržištima rabljenih automibila u Češkoj, Poljskoj i Rumunjskoj. Trenutno također pregovaraju s tri nova europska i dva internacionalna tržišta rabljenih automobila. Drugo poboljšanje koje klijenti mogu očekivati je skraćivanje vremena transporta automobila od trenutka kupnje do dostave na kupčevu adresu. Do sada je to bilo u prosjeku 20 dana, no već je skraćeno na 16 dana, te će se kontinuirano skraćivati. 

Gašperov Automobili su partner COTW-a za Hrvatsku, te nas slobodno kontaktirajte ukoliko trebate podršku.