Blog

Kako protiv kuna uz malo kuna

Kuna može izgledati umiljato, no nakon što prožvaće dijelove motora, umiljatost nestaje. Prema njemačkoj asocijaciji osiguranja (GDV) kune su na automobilima u Njemačkoj uzrokovale štetu u iznosu većem od 60 milijuna eura u 2014.

CarsOnTheWeb postaje jedan od najvećih portala sa 100.000 rabljenih automobila u web prodaji!

Popularno web mjesto za aukcije rabljenih europskih vozila CarsOnTheWeb, koji posluje već preko 12 godina, planira postati jedan od najvećih web portala za prodaju rabljenih vozila. Krajem prošle godine preuzeli su ih dva Nizozemska investicijska Fonda, Vortex Capital Partners i ABN Amro Participates i svojom investicijom najavljuju val pozitivnih promjena te rast ponude na čak 100.000 vozila godišnje.

Automobili snova prodani na aukcijama

U ovoj pred blagdanskoj atmosferi, darivanja i sanjarenja za sve ljubitelje automobila donosimo listu top 10 najskuplje prodanih automobila na licitacijama ikada. Prije nego li analiziramo svjetsku listu, kao CarsOnTheWeb Hrvatska, predstavljamo našu COTW top tri.

Prijevara kod prodaje rabljenih vozila, namještanje prijeđenih kilometara

Godišnje se u Europi proda u prosjeku oko 35 miliona rabljenih vozila. Procjena je da se čak u 30 do 40 posto prodaja događaju takve prijevare. Takvo namještanje kilometara europske kupce automobila košta oko 10 milijardi Eura na godinu. Nisu samo privatne osobe žrtve nego i profesionalne auto kuće i predstavništva poznatih auto marki. Ovdje govorimo zapravo čak o jednom (1) od tri (3) rabljenih automobila koji se prodaju s namještenim kilometrima, što je podatak iz rezultata studije koje su proveli Carfax i Internacionalna Auto Federacija FIA.

CarsOnTheWeb online aukcije - kako kupiti vozilo po veleprodajnoj cijeni

Razmišljate o tome kako nabaviti automobil po najpovoljnijoj cijeni? Željeli bi ste izbjeći dodatne posrednike u prodaji, tj. preprodavače automobila? Čuli ste za online auto aukcije ali ne znate puno o tome? Mi smo tu da vam pomognemo!