Gašperov d.o.o. ovlašteni je predstavnik za ADESA online prodaju automobila

Gašperov d.o.o. ovlašteni je predstavnik za ADESA online prodaju automobila.

 

Što je ADESA

ADESA je internet stranica za online aukcije za prodaju vozila. Poduzeće prodaje najnovije modele rabljenih vozila po veleprodajnim cijenama. ADESA je jedinstven po prodaji u sve države Europe. Gašperov d.o.o. je ovlašteni predstavnik za prodaju automobila preko ADESA online aukcija za Hrvatsku i omogućuje krajnjim kupcima da kupe vozila po najboljim veleprodajnim cijenama.

Ponuda

Vozila na aukcijskoj internet stranici ADESA-e prvenstveno su leasing vozila, službena vozila i vozila s lagera, ponuđena od zapadno europskih leasing kuća, vlasnika velikih voznih parkova, kao i rent a car-a. Ponuda uključuje osobna vozila, dostavna vozila i gospodarska vozila, oštećena vozila i karambole svih marki. U prosjeku, vozila su starosti od 3 do 5 godina i imaju od 20.000 do 200.000 km prijeđenih. 25% su novija vozila.

 

Jaki u logistici, jedinstveni u izvozu

ADESA nudi potpunu logističku i administrativnu podršku za prodavače i kupce. Zahvaljujući međunarodnoj mreži prijevoznika, omogućuju prijevoz na području cijele Europe uz atraktivne fiksne cijene i kratka vremena isporuke, koje kupac može saznati za vrijeme trajanja aukcije. 93% vozila na aukciji namijenjena je za izvoz.

 

Kako do vozila

Zatražite svoje pristupne podatke na e-mailu: info@auto-gasperov.hr. ili kontak broju: 01 6382 105. Ukoliko se kupac odluči za sudjelovanje u aukcijama, potrebno je potpisati Ugovor o posredovanju s Gašperov d.o.o. Naknada za aukciju, ukoliko se kupi vozilo, je 250 € + PDV.

Za vozila koja imaju napomenu vezano za cijenu „Režim PDV-a / Bez PDV-a“ vrijedi da se PDV plaća u Hrvatskoj, a s napomenom „Režim PDV-a / PDV se ne odbija“ ne plaća se PDV u Hrvatskoj na vozilo nego samo na troškove.

Gašperov Automobili će vozilo po Vašem izboru u Vaše ime kupiti i dopremiti u Hrvatsku u jednu od naših poslovnica po Vašem izboru, po unaprijed dogovorenim uvjetima. Cijena transporta je ovisno o lokaciji vozila od 250 € do 450 € + PDV.

 

Vrste aukcija

Dinamična aukcija – u svakom trenutku vidljiva je trenutna cijena i moguće je natjecati se za vozilo s povećanjem ponude za 100 €.

Slijepa aukcija - nitko osim vas ne može vidjeti ponudu koju ste poslali. Sve ponude otvaraju se u isto vrijeme i najviša ponuda pobjeđuje.

Kupi odmah – automobili se prodaju po fiksnim cijenama

Bid agent – moguće je odmah postaviti maksimalnu ponudu i ako je ona veća od trenutne cijene, agent će sam povećavati ponudu u iznosima od 100 € dok se ne dostigne maksimalni ponuđeni iznos. Ukoliko nema drugih ponuda agent neće iskoristiti preostali iznos. Neovisno o načinu davanja ponuda, uvijek je moguće povećati ponudu dok je aukcija u tijeku.

 

Garancija

U suradnji s CarGarantie omogućujemo dokup garancije u trajanju do 24 mjeseci. Garancija vrijedi u ovlaštenim servisima diljem Hrvatske.

 

Načini plaćanja

Uz plaćanje u gotovini nudimo mogućnost financiranja putem banaka i leasing kuća, kao i potrošačke kredite do 60 mjeseci  na kartice: Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Diners.

 

Sudjelovanje u aukciji

Samo sudjelovanje u aukciji je besplatno, a  za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

 

Gašperov Automobili

E: info@auto-gasperov.hr

T: +385 1 6382 105

M: +385 91 4303050

 

ADESA online internet aukcija za rabljena vozila

_____________ CarGarantie Hrvatska