Tko smo

Priča o uspjehu danas najvećeg distributera za Renault vozila u Dalmaciji, počela je prije više od tri desetljeća u Šibeniku.

Obrt 'Gašperov' 1989. g. postaje ovlašteni serviser za Renault vozila, a već 1991. godine Joso Gašperov okreće novu stranicu i osniva Auto Kuću Gašperov, pa u Šibeniku gradi poslovnu zgradu s prodajnim salonom, servisnom radionicom i skladištem.

Taj potez bio je dobar smjer za razvoj kvalitetnog i uhodanog obrta u respektabilnu tvrtku tj. trud, volja i znanje su dobili svoj logičan nastavak na novoj, višoj razini.

Već od samog početka svim zaposlenicima bili su najvažniji kvaliteta poslovanja i zadovoljstvo kupaca, pa se upravo  tom segmentu posla posvetila posebna pažnja.

 

I devedesetih godina prošlog stoljeća zaposlenici ulažu izniman trud, pa tvrtka dobro posluje i zato AK Gašperov predstavlja svijetlu točku u privredi ratom okovanog Šibenika.

Tvrtka dalje ulaže u svoje poslovanje, pa je tako u rujnu 2004. godine svečano otvoren poslovni centar AK Gašperov na prilazu Splitu, kao najveći Renaultov prodajni centar u Dalmaciji. Na ukupnom prostoru od preko 3.000 m2 smješteni su uredi, prodajni salon, prostrana servisna radionica, te veliko skladište dostupno 24 sata na dan.

 

Tvrtka Gašperov i dalje ulaže u svoje poslovanje i razvoj.

U svibnju 2014 g., nadomak Zagreba, u Hrvatskom Leskovcu otvara se moderni salon za prodaju rabljenih vozila.

To je ujedno i početak novog projekta, organizirane prodaje rabljenih vozila na više lokacija: Split, Šibenik i Hrvatski Leskovac – Zagreb, pod nazivom "Gašperov automobili" - .

 

Ključ uspjeha su svakako zaposlenici koji se kontinuirano školuju u Renaultovom školskom centru u Novom Mestu. Stručnost i motiviranost zaposlenika u prodaji i postprodaji rezultiralo je nagradom za najbolju autokuću u Hrvatskoj, po strogim standardima Renaulta.

 

Pozitivan uspjeh se postiže isključivo upornim radom i stalnim školovanjem kadrova, ali u fokusu i filozofiji poslovanja AK 'Gašperov' uvijek se nalaze kupci i njihovo zadovoljstvo.

 

 

____________________________________________________________________________________________________________

Pravila privatnosti