Uvjeti prodaje i načini poslovanja

FINANCIRANJE

Surađujemo sa svim većim financijskim ustanovama u Hrvatskoj, tako da vozilo kod nas, osim uz gotovinsko plaćanje, možete kupiti na:

i naravno kombinacijom navedenih načina plaćanja.

Dogovorite kredit u našoj poslovnici i nakon što odaberete automobil te dogovorimo sve opcije kredita u banku odlazimo samo na potpis ugovora. Nudimo vam kredite i do 15 godina, a za rabljena vozila možete ostvariti kredit i do 10 godina. 

Pogodnosti za vas u našim salonima: 
- predaja zahtjeva za kredit u našim salonima
- krediti u eurima s kamatom od 4,49%
- Odobrenje kredita u roku 24h

 

GARANCIJA NA VOZILA

Sva naša rabljena vozila pregledana su i ispitana od našeg stručnog servisnog tima i ako je bilo potrebno, otklonjeni su nedostaci.

Ovisno o stanju, prijeđenih kilometara i starosti vozila dajemo jamstvo do 12 mjeseci ili 15.000 prijeđenih kilometara, u skaldu s "Općim uvjetima jamstva na rabljena vozila".

Trenutno je na određen broj rabljenih vozila starosti do 1 godine moguće ostvariti i Renault tvorničku garanciju do 4 godine uz povoljno kreditiranje ili leasing.

 

ISPRAVNOST PODATAKA

Trudimo se u svakom trenutku imati najnovije i točne informacije na našim stranicama, ali kako su svi podaci i cijene informativnog karaktera, molimo Vas da detaljnu ponudu zatražite od naših prodajnih i servisnih timova.